Maaruskan Sissi ER28538/13

pohjanpystykorvien suosiosta johtuen meille tulee viikottain pentu kyselyitä joten laitan tähän esille sen että kennelissä ei tällä hetkellä ole pohjanpystykorva narttua mitä käyttää jalostukseen.

Sissin taival on alkanut mahtavasti. Ensimmäisenä syksynä 6kk vanhana ensimmäiset teeri haukut 3-5min, loppu syksyä kohti vain parani viimeiset haukut kesti 10-15min lisäksi uusinta haukkujakin saatiin. Isännän kokemattomuudesta johtuen pudotus jäi odottamaan. Näyttelyissäkin kohtuullista pärjäämistä päivät kun ovat erinlaisia kaikilla sekä meillä ihmisillä ja koirilla.

2017

Sissi jatkaa töitään. Leikkauksesta toivuttu ja kilometrit maistuu. Sissi kunnostautui huonon lintuvuoden johdosta hirven haukkujana joita meillä oli pitkin syksyä toista kymmentä. pää paino pidetään kuitenkin maalinnuissa.

2015

Vuosi 2015 on ollut harrastuksen kannalta raskas. Kevät alkoi sillä, että Maaruskan Sissillä todettiin häntämutka. Alla lääkärin lausunnosta kirjoitettu pätkä.
+ Lääkärin lausunto                                                                                                               Maaruskan Sissillä on tunnustelemalla ja röntgenkuvauksella todettu häntämutka 03.02.2015. Koiran jalostuskäyttö ei ole suositeltavaa.
Tähän kun kerettiin tottua tapahtuu seuraavaa Sissi menee vuorokaudessa jalattomaksi ja aamulla viedään tutkimuksiin. kohtalo märkäkohtu ja leikkaukseen 25.9.2015. Nyt 15.11.2015 Sissi toipunut erittäin hyvin ja metsässäkin käyty kuntoa kohottamassa.
Tästä jatketaan kevääseen uusien haasteiden kanssa.

Sukutaulu      Näyttelyt        Kokeet

Kuvia