A-Pentue synt. 16.5.2019

Fi Kva & Mva Ossivon Biitu – Fi Kva Norrtrolls Foxi

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI18344/16&ReknoI=FI17188/15

pennut tätä kirjoittaessa 10vk. Osa muuttanut uusiin koteihinsa ja Neljä narttu vielä odottaa kotejaan. Pennuilla havaittiin eläinlääkärin tarkastuksessa purenta vikoja yhteensä viidellä pennulla (pennut tällöin 6,5vk) nyt pentujen ollessa 10vk purennat on kääntyneet niin että kahdella nartulla enään painuu ala kulmahampaat kitalakeen. Näiltä kahdelta ne mahdollisesti joutuu poistamaan, sen aika näyttää.

Muuten pentujen luonteen on tasaisia kaikki on rohkeita ja sosiaallisia. toivotaan että vuoden päästä vinkeet ovat samanlaiset ja omistajat pääsevät nauttimaan hirvi haukuista.

5.8.2019 Vonkamiehen Ansa, Aida ja Aamu odottavat omia koteja. Alla olevissa kuvissa pennut 6vk

4.1.2020 Uusi vuosi käynnistynyt ja pentujen pentu syksy päättynyt. pennuista kasvanut komeita koiria joista kahdella nartulla oli oma toimiset hirvi löydöt joista haukkuakin on kuulunut. V. Ahku 5kk 20min haukkua ja 4km seuraamista josta kytketty ja V. Alma juuri vuoden viimeisinä päivinä haukkui ensin toisena päivänä 20min ja pari päivää myöhemmin 90min ja työskentely matkaa muutama kilometri. V. Aida myös jäljitellyt yli 5km päähän puolivuotiaana hirviä Ruotsissa.

Kaikkien pentujen purennat on korjaantuneet normaaliksi 6kk ikään mennessä.

Vonkamiehen Alvin

Vonkamiehen Alvin

Vonkamiehen Aatu

Vonkamiehen Ahku

Vonkamiehen Ana

Vonkamiehen Aida

Vonkamiehen Aamu

Vonkamiehen Alma

Vonkamiehen Ansa